Mátraalja Bútorbolt Kft

Telefon: +36 (32) 356-375
Mobil: +36 (30) 477-7847
3070 Bátonyterenye
Fenyves út 2.
E-mail: konyhastudio@matraaljabutor.hu
Weboldal : http://www.matraaljabutor.hu
Előfordulhat, hogy néhány vásárlónak nincs elképzelése kialakítandó kedves, praktikus, barátságos vagy mutatós konyhája megvalósításához.
Ez talán azért is nagyon fontos mert az otthon töltött időnk igen nagy részét ebben a helyiségben töltjük el. Itt elsősorban a hölgyekre gondolunk!
Amennyiben a közel jövőben szeretné kialakítani, vagy felújítani konyháját, kérem forduljon hozzánk bizalommal!
Megrendelőink számára minden igényt kielégítő, teljeskörű felvilágosítást nyújtunk, olyan apró részletekre kiterjedően, melyre talán nem is gondolt.
Önnek egy feladata van, egyre bővülő árukínálatunkból kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet, ezt követően társaságunk szakemberei időpont egyeztetés után kimennek a helyszínre pontosan felmérik, megtervezik, összeállítják, kiszállítják és beszerelik az Ön álomkonyháját.
Tervezés: 3 dimenziós látványtervvel történik!

Gyártónk, hazánk legnagyobb konyhabútor gyártója a NAVAFA Kft, amely név garancia a jó minőségre.

Amennyiben bővebb, részletesebb tájékoztatásra tart igényt, vagy személyesen kíván meggyőződni elemes konyháink minőségéről és bőségéről, kérem látogasson el hozzánk személyesen is.

Keresés

 
 Kulcsszó:   
 
terméküzlet  
 
Magyar Termékek katalógusaAkciós termékajánló

 
 
 
A weboldal üzemeltetője: Alfaweb Bt (info@komplett-otthon.hu) Copyright 2008 | Kapcsolat | Sitemap | Impressum | Adatvédelem